RRETH NESH

Kompania jonë BEK GRANIT  është aktiv në të strehimit dhe industria komercijalnata guri që nga viti 2000. Ne kemi bërë dhe shitjen e produkteve të mermerit dhe granitit në Gostivar dhe mjedisin më të gjerë.

Mijëra metra katror të mermerit dhe granitit në ngjyra të ndryshme, modelet dhe madhësive që do të plotësojnë shijen e të gjithëve. E fortë e gurë natyral bërë nga prejardhja Evropian me çmime të përballueshme. Përpunimi dhe prerja e mermerit dhe granitit për dekorimin e brendshme dhe të jashtme.

Marrja tenxhere, shkallët, dysheme, ballkone, shutters dritare, fasadat, monumentet, bare, zjarrit dhe shumë produkte të këtyre gurë natyror.

Ne ju rekomandojmë që të vizitoni kompaninë tonë në Gostivar për të marrë një pamje të plotë të shërbimeve tona dhe produkteve. Ju mund të shihni një numër të madh të mermerit të ndryshme, granit, travertin, kuarc dhe oniks një gamë të larmishme të ngjyrave që do të përshtaten shijet tuaja.