BEK GRANIT

Ne guri u kthye në art.

Përpunimit granit dhe prodhimin e produkteve granit. Përpunimin dhe prerja mermer granit për dekorimin e brendshme dhe të jashtme.

Guri natyror mund të prodhojnë mish, shkallët, dysheme, ballkone, shutters dritare, fasadat, monumentet, bare, zjarrit dhe shumë produkte të tjera.

Аrtikuj të rinj

  • RAIFOREST New!
    Color paleta të ndryshme që do të përmbushur nevojat tuaja.
  • SUSHI  New!
    Color paleta të ndryshme që do të përmbushur nevojat tuaja.
  • Crema Vanila New
    Color paleta të ndryshme që do të përmbushur nevojat tuaja.